Mi ez?

Egy naprakész, független online utazási magazin, blog, vagy valami hasonló. Ha van aktualitás, azzal foglalkozik, ha nincs, akkor csak utazgat a világban, szebbnél szebb helyeken. Válogat a nemzetközi anyagokból, az itthon megjelent irásokból, refletál rájuk, gyűjti azokat, és saját élményekről is beszámol.

Kattintós

Friss topikok

Luxus buszút fapados áron: startol az Orangeways

2007.11.23. 06:10 | Utazgató | 1 komment

Címkék: busz fapados

November 26-án indítja el első járatait az Orangeways Zrt. a nemzetközi forgalomban. Az autóbuszos társaság elindításának ötlete 2006. nyarán született meg. Egy évvel később három cég, melyek különböző területeken szereztek tapasztalatot, Kovács Miklós vezérigazgató vezetésével alakították meg az OrangeWays-t.

Az első járművek 2007. október 24.-én érkeztek Magyarországra, a szolgáltatást azonban csak 2007. november 26.-án kezdi meg a társaság a Prága, Kolozsvár úti céllal, decemberben Munkács, Ungvár, Bécs meghódítása következik - olvasható az Orangeways honlapján.

Luxus buszút fapados áron: startol az Orangeways

 

Egyelőre 8 BOVA Magic luxusbusszal indul a cég, jövő tavaszra azonban már megrendelték a következő, 12 darabos szállítmányt. A járművek luxusszintje ellenére az árakat fapados szinten határozták meg, így jelenleg egy prágai út csak oda 3700 Ft-ba kerül majd. Az új buszok megérkezése után bővül majd az útirányok száma: Marosvásárhelyet, Aradot, Splitet, Ljubljanát, Milánót és Amszterdamot is felveszik a desztinációk közé.

 

A cég előzetes felmérése szerint Budapest 600 kilométeres körzetében tudnak versenyképes és számukra nyereséget hozó árakat kínálni, a holland és az olasz célállomást így csak a kiemelkedő érdeklődés miatt vették fel a palettára.

59%-os kihasználtság mellett 2 év múlva már nem lenne szüksége a cégnek külső tőkére, ha valóban sikerül a fapados repülőjáratok utas közönségének egy részét elhódítani.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://utazgato.blog.hu/api/trackback/id/tr77316000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

badboy_89 2008.08.01. 17:15:13

én utaztam már ezzel a céggel és nagyon jó volt. A buszok nagyon kényelmesek és modern felszerelés is van a fiataloknak.
süti beállítások módosítása