Mi ez?

Egy naprakész, független online utazási magazin, blog, vagy valami hasonló. Ha van aktualitás, azzal foglalkozik, ha nincs, akkor csak utazgat a világban, szebbnél szebb helyeken. Válogat a nemzetközi anyagokból, az itthon megjelent irásokból, refletál rájuk, gyűjti azokat, és saját élményekről is beszámol.

Kattintós

Friss topikok

Hosszú hétvége -kínálat 2008-ban

2008.01.04. 07:18 | Utazgató | Szólj hozzá!

Címkék: utazás hosszú hétvége

2008 első hivatalos munkaszüneti napja, Újév keddre esik, azaz már mondhatjuk hogy esett, hiszen túl vagyunk rajta.

A február, 2008 szökőév lévén, eggyel több munkanapot hoz. Március 15-e sajnos szombatra esik majd. Április 26-a szombat munkanap lesz, amivel május 2-át dolgozzuk le. Május 1-je ugyanis csütörtök, a péntek fizetett pihenőnap, a szombat vasárnappal együtt ez lesz az évben az első négy naposra bővülő hosszú hétvége.

A pünkösd három nap pihenőt hoz, május 10-12-e között. A következő állami ünnepnap augusztus 20-a szerda, ezzel nem jár együtt semmilyen pihenőnap-munkanap-változás.

Az október 23-ai ünneppel azonban már igen: az ünnep hete előtti szombat, 18-a ismét munkanap, mivel 23-a is csütörtök, és a változtatások miatt az ünnep és a pihenőnapok ugyancsak négy nap munkaszünetet jelentenek.

Halottak napja szombat, a karácsony 2008-ban csütörtök-péntekre esik. 20-a munkanap lesz, ami azt jelenti, hogy már 24-e pihenőnap, így a legfontosabb év végi ünnep a hétvégével együtt 5 nap pihenőt hoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://utazgato.blog.hu/api/trackback/id/tr71316025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása