Mi ez?

Egy naprakész, független online utazási magazin, blog, vagy valami hasonló. Ha van aktualitás, azzal foglalkozik, ha nincs, akkor csak utazgat a világban, szebbnél szebb helyeken. Válogat a nemzetközi anyagokból, az itthon megjelent irásokból, refletál rájuk, gyűjti azokat, és saját élményekről is beszámol.

Kattintós

Friss topikok

Magyarul is elérhető a Hotels.com

2008.01.16. 06:35 | Utazgató | Szólj hozzá!

Címkék: weboldal utazás hotel

A Hotels.com, a világ legnépszerűbb szállásfoglaló honlapját, elindította magyar nyelvű oldalát. Az oldalon több független hotellánc egységei és mintegy 34 ezer önálló szálloda közül választhatnak a felhasználók.

Magyarul is elérhető a Hotels.com

Az új, magyar nyelvű oldal mellett a Hotels.com 25 nyelven olvasható Európában, többek között az Egyesült Királyságban, Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Lengyelországban, Oroszországban, Spanyolországban, Skandináviában és a Benelux államokban. Magyarországon kívül Görögországban, a Cseh Köztársaságban, Törökországban és Izlandon is most indították el az egyes helyi nyelven olvasható weboldalt.

"Magyarországon már jó ideje sikeres az angol nyelvű oldal, azonban biztosak vagyunk abban, hogy egy nyaralás foglalását mindenki szívesebben intézi a saját anyanyelvén - mondta Öqvist Patrik, a Hotels.com Európáért, Közel-Keletért és Afrikáért felelős marketing igazgatója.

A Hotels.com garantálja, hogy amennyiben egy vásárló olcsóbban megtalálja az általa eszközölt foglalást valahol máshol, akkor a Hotels.com az árat az alacsonyabbhoz igazítja. Ezen a honlapon található a legtöbb független hotelcsoport az iparágban, s a cég több mint 34 ezer hotellel áll személyes kapcsolatban - derül ki a társaság közleményéből.

És az oldal: www.hotels.com

Forrás: origo

A bejegyzés trackback címe:

https://utazgato.blog.hu/api/trackback/id/tr97316032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása