Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mi ez?

Egy naprakész, független online utazási magazin, blog, vagy valami hasonló. Ha van aktualitás, azzal foglalkozik, ha nincs, akkor csak utazgat a világban, szebbnél szebb helyeken. Válogat a nemzetközi anyagokból, az itthon megjelent irásokból, refletál rájuk, gyűjti azokat, és saját élményekről is beszámol.

Kattintós

Friss topikok

Az álmok netovábbja: szeretkezés a repülőn

2008.01.25. 06:00 | Utazgató | Szólj hozzá!

Címkék: szex ausztrália repülő

Az ausztrálok mintegy 60 százaléka szeret vagy szeretne szeretkezni repülés közben - derült ki egy felmérésből.

A totaltravel.com utazási portál által megkérdezett 1.100 ember több mint fele válaszolta azt, hogy szeretne a "Mile High Club" tagja lenni. Ők azok, akik elmondhatják magukról, hogy szeretkeztek már repülőn - menet közben.

Az álmok netovábbja: szeretkezés a repülőn

Köztük van Ralph Fiennes, Az angol beteg és A napfény íze című filmek főszereplője. A színész a Quantas ausztrál légitársaság egyik gépének első osztályú mosdójában élvezte egy légi utaskísérő kegyeit Ausztrália és India között.

A stewardess megosztotta intim élményeit a sajtóval, ezt követően cége felmondott neki.

Míg a megkérdezettek 42 százaléka nem igazán díjazta a szűk mosdóban való ölelkezést a távolsági járatokon, 12 százalékuk elismerte, hogy már szeretkezett repülőn.

"Az utasok szemlátomást serkentőbb szórakoztatásra vágynak a repülés alatt, mint a filmvetítés" - összegezte a felmérés eredményét Paul Fisher, a totaltravel marketingmenedzsere.

Olvasott már valaki erre vonatkozó magyar felmérést? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://utazgato.blog.hu/api/trackback/id/tr52316036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása