Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mi ez?

Egy naprakész, független online utazási magazin, blog, vagy valami hasonló. Ha van aktualitás, azzal foglalkozik, ha nincs, akkor csak utazgat a világban, szebbnél szebb helyeken. Válogat a nemzetközi anyagokból, az itthon megjelent irásokból, refletál rájuk, gyűjti azokat, és saját élményekről is beszámol.

Kattintós

Friss topikok

Nudista légitársaság a németeknél!

2008.02.01. 10:51 | Utazgató | 1 komment

Címkék: utazás szex repülő utazási iroda szexturizmus

A németekről közismert, hogy közülük sokan imádják a nudizmust, előszeretettel keresik fel a Földközi-tenger partján lévő nudista paradicsomokat. A baj csak az, hogy általában ritkán fiatalok és ennivalóak.


A tényen viszont ez kevéssé változtat:

A németek effajta őrületét szeretné kihasználni egy kelet-németországi utazási iroda, amely most olyan utakat hirdetett meg, ahol a vendégek már az odavezető úton, a repülőn is megszabadulhatnak ruháiktól.

Az utasok teljesen meztelenül tartózkodhatnak a fedélzeten, viszont kikötés, hogy leszállás után csak felöltözve léphetnek ki a repülőből. Az első nudista járatok idén július 5-én indulnak Erfurt városából a népszerű Balti-tengeri üdülőhelyekre, de a  járatokra helyet foglalni interneten a mai naptól lehet, kb 70 ezer Ft-nak megfelelő Euróért.




Az utazási iroda egyelőre hangosan tiltakozik az olyan felvetések ellen miszerint egy utazó swinger klubot akarnak létrehozni a fellegekben, és azzal védekezik a támadások ellen, hogy az ötlet az ügyfelektől jött, és ő csak kiaknázza a piaci rést. Hát lelke rajta, azért remélem van annyira furfangos hogy bekamerázza a gépet... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://utazgato.blog.hu/api/trackback/id/tr24320657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jéel · http://laci.blog.hu 2009.01.13. 14:40:58

A téli nudizmus kedvelőinek bizonyára örömet szerez ez a fotó, a hétvégén készitettem Pozsonyban.

laci.blog.hu/2009/01/12/vissza_a_termeszetbe
süti beállítások módosítása