Mi ez?

Egy naprakész, független online utazási magazin, blog, vagy valami hasonló. Ha van aktualitás, azzal foglalkozik, ha nincs, akkor csak utazgat a világban, szebbnél szebb helyeken. Válogat a nemzetközi anyagokból, az itthon megjelent irásokból, refletál rájuk, gyűjti azokat, és saját élményekről is beszámol.

Kattintós

Friss topikok

Téliesíti menetrendjét a Malév

2007.10.11. 08:07 | Utazgató | Szólj hozzá!

Címkék: repülő repülőjegy

A Malév október 28-án életbe lépő téli menetrendje a hidegebb évszak utazási igényeihez és az egyes vonalakon erősödő forgalomhoz igazodik, egyes vonalakon erősíti jelenlétét, másokon pedig szünetelteti az összeköttetést. A bangkoki Malév-járat egyre sűrűbben, heti háromszor, majd január 8-tól hetente négyszer üzemel; és az előfoglalási adatok decembertől februárig már most 70-80 százalékos töltést mutatnak.

Téliesíti menetrendjét a Malév

 

Bővül a légitársaság madridi járatainak száma is, heti négy új összeköttetéssel, és a Malév immár heti tizenkét légi összeköttetést biztosít Budapest és Velence között.A tipikusan európai nyaraló célállomások - Malaga, Dubrovnik és Split – télen lekerülnek a Malév útvonalhálózatáról, az észak-amerikai útvonalakon pedig hagyományosan kevesebb gép közlekedik majd.

Jekatyerinburgba október 28-tól hetente kétszer repül a légitársaság, ez egyes frekventált időszakokban plusz egy járattal is kiegészül. Az új menetrendben viszont Krakkó az egyetlen nem szezonális célállomás, amely lekerül a légitársaság útvonalhálózatáról.

A Malév a téli időszakban szokás szerint charter járatokat is indít az utazási irodák igényei szerint, idén Kilimandzsáró, Mauritius, Zanzibár, Johannesburg, Mombassa, Dubai, Bangkok, Phuket, Sharm-el-sheik, Hurgada, Aqaba és Torino lesznek a célállomások.

Részletes információk >>

A bejegyzés trackback címe:

https://utazgato.blog.hu/api/trackback/id/tr44315960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása