Mi ez?

Egy naprakész, független online utazási magazin, blog, vagy valami hasonló. Ha van aktualitás, azzal foglalkozik, ha nincs, akkor csak utazgat a világban, szebbnél szebb helyeken. Válogat a nemzetközi anyagokból, az itthon megjelent irásokból, refletál rájuk, gyűjti azokat, és saját élményekről is beszámol.

Kattintós

Friss topikok

Fotópályázat: a Zöldturizmus Éve

2007.10.25. 08:58 | Utazgató | Szólj hozzá!

A Magyar Turizmus Zrt. fotópályázatot hirdet a Zöldturizmus Éve kampány részeként. A verseny célja Magyarország zöldturisztikai kínálatának népszerűsítése. A zöldutazók a kirándulások alatt készült képeikkel értékes belföldi utazásokért, fényképezôgépekért, fotókidolgozásért és egyéb fényképezéssel kapcsolatos felszerelésekért pályázhatnak.

Fotópályázat: a Zöldturizmus Éve

Hivatásos és amatőr fotósok egyaránt indulhatnak a megmérettetésen, saját készítésű, hazánkban készült képeikkel, amelyeket a http://www.fotoarena.hu/zoldut2007 oldalon tölthetnek fel.
Nevezni az alábbi kategóriákban lehet:

  1. Aktívan a természetben (kerékpárral, vízen, lovon és gyalog)
  2. Kirándul a család (életképek)
  3. Magyarország nemzeti parkjai (természetfotók, madárlesen, tanösvények)
A fotók beküldési határideje 2007. október 31. Az elbírálást követôen az ünnepélyes eredményhirdetésre 2007. november 30-án kerül sor.

További információ a MTRt. sajtóanyagában: http://www.itthon.hu/images/mtrt/tartalom/sajtoanyag_zoldturizmus.swf

illetve a Zöld Út 2007 honlapján: http://zoldut.itthon.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://utazgato.blog.hu/api/trackback/id/tr17315976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása