Mi ez?

Egy naprakész, független online utazási magazin, blog, vagy valami hasonló. Ha van aktualitás, azzal foglalkozik, ha nincs, akkor csak utazgat a világban, szebbnél szebb helyeken. Válogat a nemzetközi anyagokból, az itthon megjelent irásokból, refletál rájuk, gyűjti azokat, és saját élményekről is beszámol.

Kattintós

Friss topikok

Ma nyílik az Életmód 2007 Show Pécsett

2007.10.26. 07:10 | Utazgató | Szólj hozzá!

Címkék: rendezvény wellness

Ma nyílik, és október 28-ig tart Pécsi Expo Center Multifunkcionális Rendezvényközpontban az Életmód 2007 Egészség, Wellness, Sport és Turisztikai Szakkiállítás és Vásár. A rendezvény alapvető célja az aktív, hasznos időtöltési lehetőségek, az egészség-megőrzési és a betegség-megelőzési programok, az egészségügyi rehabilitációt segítő szolgáltatások és eszközök bemutatása.

Ma nyílik az Életmód 2007 Show Pécsett

A turisztikai -és wellness szakkiállításon helyet kapnak a helyi, térségi, illetve a távolabbi
régiók turisztikai ajánlatai, látványosságai és kultúrái, az utazási irodák turisztikai ajánlatai, a borturizmus, a szabadidő, a gasztronómiai és népművészeti hagyományok bemutatásai valamint az egészséges életmóddal kapcsolatos témakörök.

Kiegészítő rendezvény: Egészség Liget

Belépőjegy: 500,-Ft, nyugdíjasoknak és diákoknak 300,-Ft.

Tehát még egyszer:

ÉLETMÓD 2007 SHOW
EGÉSZSÉG, WELLNESS, SPORT ÉS TURISZTIKAI SZAKKIÁLLÍTÁS, VÁSÁR
2007. október 26 - 28.
ECP Pécs, 7600 Pécs, Megyeri út 72.

A bejegyzés trackback címe:

https://utazgato.blog.hu/api/trackback/id/tr55315978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása