Mi ez?

Egy naprakész, független online utazási magazin, blog, vagy valami hasonló. Ha van aktualitás, azzal foglalkozik, ha nincs, akkor csak utazgat a világban, szebbnél szebb helyeken. Válogat a nemzetközi anyagokból, az itthon megjelent irásokból, refletál rájuk, gyűjti azokat, és saját élményekről is beszámol.

Kattintós

Friss topikok

Riga a legtisztább, Dublin a legszemetesebb város Európában

2007.10.30. 07:10 | Utazgató | Szólj hozzá!

Címkék: lettország írország

Riga a legtisztább, Dublin a legszemetesebb város Európában

Rigát találta a legtisztább városnak, Dublint a legszemetesebbnek egy, az európai nagyvárosokban végzett vizsgálódás. Az Ír Üzletemberek a Szemét ellen (IBAL) nevű szövetség tíz európai várost vett górcső alá és három - tiszta, mérsékelten szemetes, illetve szemetes - kategóriába sorolta őket. A tíz közül Dublin és Amszterdam bizonyult szemetesnek, Stockholm mérsékelten szemetesnek. A maradék hét város - Riga, Bécs, Strasbourg, Köln, Barcelona, Koppenhága és Zürich - kiérdemelte a tiszta minősítést, s ezek közül is Riga bizonyult a legkevésbé koszosnak.  A felmérésbe bevont városok mindegyikében az utcán eldobott rágógumit találták a legnagyobb gondnak.

(MTI)

A bejegyzés trackback címe:

https://utazgato.blog.hu/api/trackback/id/tr5315980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása