Mi ez?

Egy naprakész, független online utazási magazin, blog, vagy valami hasonló. Ha van aktualitás, azzal foglalkozik, ha nincs, akkor csak utazgat a világban, szebbnél szebb helyeken. Válogat a nemzetközi anyagokból, az itthon megjelent irásokból, refletál rájuk, gyűjti azokat, és saját élményekről is beszámol.

Kattintós

Friss topikok

Anglia legrosszabbjának választották a Ryanairt

2007.11.05. 08:26 | Utazgató | Szólj hozzá!

Címkék: anglia repülő fapados

A magyar piacra épp betörni készülő Ryanair diszkont-légitársaságot idén másodszorra választották meg a brit utasok a legrosszabb légitársaságnak, írja a travelindustrydeals.com a TripAdvisor kutatásának eredményére hivatkozva.

Anglia legrosszabbjának választották a Ryanairt

A britek egyharmada a késések, a járattörlések, a barátságtalan személyzet, a kényelmetlen székek és a lábaknak jutó kevés hely miatt választották legkevésbé kedvelt légitársaságnak az ír low-cost társaságot. Magyarországon, az alig egy hónapja kivonult Sky Europe helyére pályázó Ryanair egyelőre még nem kommentálta a hírt, de az biztos, hogy a felmérés nem jön jól neki.

Világszinten a legkevésbé kedvelt légitársaság a US Airways lett. A TripAdvisor kutatásának tavalyi nyertese, a British Airways az idei évben a harmadik helyre csúszott vissza, azonban az USA-n kívüli válaszadók között a BA volt a legkedveltebb. Világviszonylatban a megkérdezettek a American Airlines-t szavazták meg győztesnek, a barátságos és segítőkész személyzete, pontossága és kényelmessége miatt.

A teljes cikk angolul: http://www.travelindustrydeals.com/news/4937

A bejegyzés trackback címe:

https://utazgato.blog.hu/api/trackback/id/tr89315985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása