Mi ez?

Egy naprakész, független online utazási magazin, blog, vagy valami hasonló. Ha van aktualitás, azzal foglalkozik, ha nincs, akkor csak utazgat a világban, szebbnél szebb helyeken. Válogat a nemzetközi anyagokból, az itthon megjelent irásokból, refletál rájuk, gyűjti azokat, és saját élményekről is beszámol.

Kattintós

Friss topikok

Bezárt a Hó-Show

2007.11.14. 06:44 | Utazgató | Szólj hozzá!

Címkék: rendezvény síelés

A Budapesti Vásárközpontban vasárnap este – sűrű hóeséssel búcsúzva - bezárt a Hó-Show, a téli sportok szerelmeseinek randevúja, s a mellette zajló SPA& Wellness kiállítás, melynek idei fő témája az élményfürdőzés volt. A kiállításokra mintegy húszezer látogató érkezett.

Forrás: http://www.sielok.hu/fotoalbum/hoshow2007/kep/18

A hagyományosan a síszezon kezdetét jelentő vásáron, valamint az egészségturisztikai szakkiállításon összesen 300 kiállító ajánlotta termékeit és szolgáltatásait, köztük a téli síutakat, wellness napokat. A SPA&Wellness kiállításról ebben az évben először jaccuzzikat, szaunákat, és más élményfürdő kellékeket is hazavihettek a vásárlók.

Hó-Show díszvendége a Stubai Gleccser sírégió, s négy napon át egyik legnépszerűbb résztvevője a lappföldi Mikulás volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://utazgato.blog.hu/api/trackback/id/tr26315995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása