Mi ez?

Egy naprakész, független online utazási magazin, blog, vagy valami hasonló. Ha van aktualitás, azzal foglalkozik, ha nincs, akkor csak utazgat a világban, szebbnél szebb helyeken. Válogat a nemzetközi anyagokból, az itthon megjelent irásokból, refletál rájuk, gyűjti azokat, és saját élményekről is beszámol.

Kattintós

Friss topikok

Újabb csőd: Malda Tours

2007.11.16. 20:41 | Utazgató | Szólj hozzá!

Címkék: utazási iroda

A Malda Tours nem tudja elvinni utasait Egyiptomba, sem Sharm-el-Sheik-re, sem Hurgadára - közölte az utazási iroda magát megnevezni nem akaró munkatársa az MTI kérdésre pénteken, miután a távirati irodának sem az irodavezetőt, sem a tulajdonost nem sikerült elérnie.

Újabb csőd: Malda Tours

Az egyiptomi utakat szervező Malda Tours biztosítója a QBE Atlasz Biztosító, amelynek utasbiztosítási értékesítési igazgatója, Horváth Péter elmondta: már szervezik a mintegy 170 utas a hazaszállítását, akiket az utazási iroda nem képes hazahozni. Horváth Péter hozzátette: hivatalos értesítést még nem kaptak az utazási irodától arról, hogy nem tudják haza hozni az utasokat.

 

A Malda Tours megkezdte a 100 kiutazó utasának értesítését arról, hogy nem tudja őket elutaztatni - mondta az utazási iroda munkatársa - hozzátéve: nincs felhatalmazása további információk közlésére. Így nem tudni, hogy vissza fizetik-e a részvételi díjat, aminek nem teljesítése esetén a Malda Tourst biztosan törlik az utazási irodák sorából.

A Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal, mint hatóság még nem kapott értesítést arról, hogy "bajba került" volna a Malda Tours - tájékoztatta a hivatal idegenforgalmi osztályvezetője, Lukács Balázs. Az utazási iroda munkatársa viszont azt mondta, hogy hivatalosan értesítették a hatóságot és az utasbiztosítójukat is.

Forrás: FigyelőNet, MTI

Minden amit meglehet tudni Egyiptomról itt: Egyiptom

A bejegyzés trackback címe:

https://utazgato.blog.hu/api/trackback/id/tr61315996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása