Mi ez?

Egy naprakész, független online utazási magazin, blog, vagy valami hasonló. Ha van aktualitás, azzal foglalkozik, ha nincs, akkor csak utazgat a világban, szebbnél szebb helyeken. Válogat a nemzetközi anyagokból, az itthon megjelent irásokból, refletál rájuk, gyűjti azokat, és saját élményekről is beszámol.

Kattintós

Friss topikok

Thaiföld az első, Magyarország a második a világranglistán

2007.11.27. 06:06 | Utazgató | Szólj hozzá!

Címkék: belföld thaiföld

Magyarország kapta a második helyet a legjobb ár-érték arányú üdülőhelyek világranglistáján, ahol hazánkat csak Thaiföld előzte meg - olvasható a Világgazdaságban.

Hazánk nyolc helyet lépett előre a 2007-es Country Brand Index (CBI), amelyet a FutureBrand és a Weber Shandwik marketingcég tesz közzé minden évben. Ár és teljesítmény alkategóriában ezzel Magyarország lehagyta nagy riválisát, Csehországot. A magyar szakemberek szerint az országmarketing szempontjából vendégcsalogató a minősítés, az idegenforgalmi szolgáltatók viszont az eredményben a nyereség elapadását látják.
Az összesített világranglistát Ausztrália vezeti, a kontinensnyi ország lett a legkedveltebb üdülőhely, megelőzve az Egyesült Államokat, Nagy-Britanniát, Franciaországot és Olaszországot. Idegenforgalmi szempontból a következő öt évben jelentősen fejlődő országok rangsorát az idén először, tavalyhoz képest egy helyet előrelépve Horvátország vezeti, de felkerült a listára Izland, Lengyelország és Oroszország is - közölte a Világgazdaság.

A bejegyzés trackback címe:

https://utazgato.blog.hu/api/trackback/id/tr7316005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása