Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mi ez?

Egy naprakész, független online utazási magazin, blog, vagy valami hasonló. Ha van aktualitás, azzal foglalkozik, ha nincs, akkor csak utazgat a világban, szebbnél szebb helyeken. Válogat a nemzetközi anyagokból, az itthon megjelent irásokból, refletál rájuk, gyűjti azokat, és saját élményekről is beszámol.

Kattintós

Friss topikok

Felszámolják a piroslámpás negyedet Amszterdamban!

2007.12.19. 08:33 | Utazgató | Szólj hozzá!

Címkék: szex hollandia szexturizmus

Luxusszállodák, osztályon felüli éttermek és művészeti galériák lesznek a kirakatbordélyok, a szexklubok és a „coffee shop"-ok helyén az amszterdami piroslámpás negyedben.

Felszámolják a piroslámpás negyedet Amszterdamban!

A közel 400 apró örömtanya – amelyeknek kirakatméretű ablakai mögött most még női és férfi prostituáltak kelletik magukat – többségét felszámolják. A város polgármestere szerint mára az Amszterdamról élő romantikus kép egyáltalán nem létezik, mivel túlzottan előtérbe került a szexipar és az ahhoz kapcsolódó bűnözés. Mint mondta, nem akarják felszámolni a prostitúciót, de nagymértékben csökkenteni akarják a bűnözést.

Költözniük kell a kluboknak, a pornómoziknak, és alig maradhat néhány marihuánát és hasist árusító "coffee shop" és növényi alapú pszichoaktív drogot kínáló "smart shop".

Felszámolják a piroslámpás negyedet Amszterdamban!

A város tervei közt szerepel, hogy a negyedben működő lányfuttató hálózatokat felszámolják, és engedélyhez kötik ezt a tevékenységet. Emellett, fontos lépésként, felemelnék a legálisan munkát vállaló örömlányok alsó korhatárát a mostani 18 évről 21 évre.

A neonlámpás kis budoárok, amelyek jelenleg mintegy 100 millió dolláros bevételt generálnak, ezentúl csak néhány kijelölt utcában kapnak majd helyet, kívül a városközponton, és a hozzájuk „tartozó" hajléktalanokat és drogosokat is kitelepítik.

A prostitúció legalább a 13. század óta jelen van a városban, mióta az első kereskedőhajó matrózai körbesétáltak a kikötőben.

 

(MTI, FN, Nol)

A bejegyzés trackback címe:

https://utazgato.blog.hu/api/trackback/id/tr19316018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása