Mi ez?

Egy naprakész, független online utazási magazin, blog, vagy valami hasonló. Ha van aktualitás, azzal foglalkozik, ha nincs, akkor csak utazgat a világban, szebbnél szebb helyeken. Válogat a nemzetközi anyagokból, az itthon megjelent irásokból, refletál rájuk, gyűjti azokat, és saját élményekről is beszámol.

Kattintós

Friss topikok

Utazás kiállítás 2008

2008.01.31. 06:25 | Utazgató | Szólj hozzá!

Címkék: utazás rendezvény

Az idén a megszokottnál korábban, február 28. és március 2. között jelentkező UTAZÁS kiállítás kínálatában még több szakmai program, számos újdonság és úticél, valamint színes kísérő esemény szerepel a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. Ismét rekordszámú ország képviselteti magát a gazdag belföldi kínálat mellett, összesen közel 20 000 négyzetméteren. Az idei díszvendég Szlovénia lesz, a hangsúlyos téma pedig a hazai vízi világ, és először kap kiemelt megjelenési lehetőséget úti cél – ezúttal Vietnám - „ígéretes desztinációként”.

Utazás kiállítás 2008

A külföldi kiállítók és turisztikai lehetőségek ezúttal is az A pavilonban, a belföldiek pedig két helyen, a B és D pavilonban fogadják az érdeklődőket, de előreláthatóan jövőre már az idén őszre elkészülő új G pavilonban lesz a magyarországi kínálat.

Az Utazással egy időben rendezik meg a Culinary Expo és Gasztro Show-t, a II. Leader Expo-t, valamint a KARÁT nemzetközi ékszerkiállítást, azaz, egy helyen és egy időben 5 kiállítást mászkálhat végig a közönség ha akar. Aztán hogy ez jó-e, segítik vagy rontják egymás látogatottságát, arról majd később...

A bejegyzés trackback címe:

https://utazgato.blog.hu/api/trackback/id/tr95315929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása