Mi ez?

Egy naprakész, független online utazási magazin, blog, vagy valami hasonló. Ha van aktualitás, azzal foglalkozik, ha nincs, akkor csak utazgat a világban, szebbnél szebb helyeken. Válogat a nemzetközi anyagokból, az itthon megjelent irásokból, refletál rájuk, gyűjti azokat, és saját élményekről is beszámol.

Kattintós

Friss topikok

Budapest Róma naponta 3szor?

2008.02.08. 07:54 | Utazgató | Szólj hozzá!

Címkék: olaszország repülő

A római vonalon tavaly tapasztalt jelentős, mintegy 12 százalékos utasforgalom bővülés miatt kettőről napi háromra növeli a Budapestet Rómával összekötő járatainak számát a Malév és az Alitalia, a nyári menetrendtől - hurrá!!!!

A két code share partner légitársaság ugyancsak közös milánói útvonalát a március 30-án életbe lépő nyári menetrendtől (amikortól ugya hazánk légiforgalmában is életbe lépnek a schengeni szabályok) a Malév gépei repülik. A reggeli járatot a Malév, míg a délit és a délutánit az Alitalia gépei teljesítik.

A magyar nemzeti légitársaság római vonalán a business utasok száma 11 százalékkal volt magasabb 2007-ben az előző évihez képest. A járaton az utasok többsége a két főváros között utazik.

És napi 3. Komzekvencia: ha valaki reggel elutazik Rómába, és még aznap délbenvisszajön, közben észreveszi hogy itt hagyott valamit, még este visszautazhat. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://utazgato.blog.hu/api/trackback/id/tr59330472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása