Mi ez?

Egy naprakész, független online utazási magazin, blog, vagy valami hasonló. Ha van aktualitás, azzal foglalkozik, ha nincs, akkor csak utazgat a világban, szebbnél szebb helyeken. Válogat a nemzetközi anyagokból, az itthon megjelent irásokból, refletál rájuk, gyűjti azokat, és saját élményekről is beszámol.

Kattintós

Friss topikok

Helyfoglalást vezet be a Wizz Air

2007.09.24. 07:36 | Utazgató | Szólj hozzá!

Címkék: repülő repülőjegy fapados

Természetesen nem arról van szó, hogy a Wizz Air feladná a jól bevált 'free seeting' koncepcióját, azaz a szabad helyfoglalást.

 A légitársaság a két legnagyobb lábtérrel rendelkező sorban (12 és 13) található üléseket ajánlja fel előzetes foglalásra. Az új szolgáltatást a Wizz Air egy hétig sikeresen tesztelte Budapest-London járatain, mostantól pedig már a teljes útvonalhálózaton foglalhatók ezek a székek. Az ajánlat az október 29. utáni utazásokra érvényes.

 Helyfoglalást vezet be a Wizz Air

A szolgáltatás a wizzair.com-on vásárolható meg. A lefoglalt ülés ára 1300 Ft amennyiben az internetes foglalással együtt kerül kifizetésre, utólagos (call centeren keresztüli, vagy repülőtéri) vásárlás esetén pedig 2600 Ft-ot számol fel a légitársaság. Így most még kényelmesebben utazhatnak azok, akik előre lefoglalják a fenntartott ülőhelyek valamelyikét, hiszen garantáltan oda ülnek, ahová szeretnének.

Az idén a Wizz Air több, új szolgáltatást is bevezett, annak érdekében, hogy az utasok könnyedén személyre tudják szabni helyfoglalásaikat és csak azért fizessenek, amit ténylegesen igénybe is vesznek. Az új szolgáltások között szerepel az elsőbbségi beszállás, a foglaláson belül vásárolható utasbiztosítás és a ténylegesen feladott poggyász után fizetett csomagdíj egyaránt.

A bejegyzés trackback címe:

https://utazgato.blog.hu/api/trackback/id/tr38315940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása