Mi ez?

Egy naprakész, független online utazási magazin, blog, vagy valami hasonló. Ha van aktualitás, azzal foglalkozik, ha nincs, akkor csak utazgat a világban, szebbnél szebb helyeken. Válogat a nemzetközi anyagokból, az itthon megjelent irásokból, refletál rájuk, gyűjti azokat, és saját élményekről is beszámol.

Kattintós

Friss topikok

Síelés és wellness egy időben, egy helyen

2007.10.17. 08:15 | Utazgató | Szólj hozzá!

Címkék: rendezvény wellness síelés

Idén 17. alkalommal várja a téli sportok szerelmeseit a Hó-Show, s mellette – most először a HUNGEXPO Zrt. szervezésében – a megújult Spa&Wellness kiállítás a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, november 8-11-ig. A HÓ-SHOW kiállítói kínálata ezúttal is széles és gazdag választékot nyújt majd, nem csak a sífelszereléseket tekintve, hanem az utazási irodák által kínált síutakat illetően is. Idén különleges meghívót kap Ausztria Stubai gleccser sí régiója, hiszen képviselőik lesznek az idei díszvendégek.

Síelés és wellness egy időben, egy helyen - Hóshow, Spa&Wellness Kiállítás

HÓ-SHOW mellett, a D pavilonban várja a vendégeket a Spa&Wellness egészségturisztikai szakkiállítás. A Spa kiemelt témája az élményfürdőzés. Az egészségturizmus slágertéma egész Európában, s főként az Unióhoz később csatlakozott országokban a gazdasági fejlődés kiemelkedően jó forrása. Nem véletlen, hogy a kiállítás szakmai támogatója a Magyar Turizmus Zrt., a Magyar Fürdőszövetség, a Magyar Uszodatechnikai Egyesület, és a Magyar Wellness Társaság is.

Síelés és wellness egy időben, egy helyen - Hóshow, Spa&Wellness Kiállítás

A kiállításon megszólal a szakma is: konferenciák és előadások zajlanak az egészségturizmus és wellness életmód témakörökben, fórumot és találkozási helyet teremtve az ágazatok képviselőinek.

Bővebb infó a  Hó-Show és a Spa&Wellness kiállítás saját honlapján!

A bejegyzés trackback címe:

https://utazgato.blog.hu/api/trackback/id/tr20315968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása