Mi ez?

Egy naprakész, független online utazási magazin, blog, vagy valami hasonló. Ha van aktualitás, azzal foglalkozik, ha nincs, akkor csak utazgat a világban, szebbnél szebb helyeken. Válogat a nemzetközi anyagokból, az itthon megjelent irásokból, refletál rájuk, gyűjti azokat, és saját élményekről is beszámol.

Kattintós

Friss topikok

Karácsonyi fényben a világ (Videó)

2007.11.30. 06:01 | Utazgató | Szólj hozzá!

Címkék: videó karácsony

Bár még november végén járunk, az európai és a tengerentúli nagyvárosok már karácsonyi fényárban úsznak.

Karácsonyi fényben a világ (Videó)

Míg a budapesti díszkivilágítás jó részét szerdán este kapcsolták fel, addig a párizsi Champs-Élysées-n az adventi fényfüzérek már hétfő óta ragyognak. A „szerelem városához” hasonlóan Moszkva és New York is fényárban úszik. A Vörös téren álló, híres moszkvai GUM áruház karácsonyi dekorációjáról is több ezer apró izzó gondoskodik.

A New York-i Rockefeller Központ hatalmas (25,6 méteres, 8 tonnás) karácsonyfáján is meggyújtották már a 30 ezer energiatakarékos LED-égőt, így idén immár a 75. alkalommal gyulladtak ki (videó) a New York-i karácsonyfa fényei a Connecticut államból hozatott 60 éves norvég lucfenyőn. A díszkivilágítást január első hetéig lehet megcsodálni a „Nagy Almában”.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://utazgato.blog.hu/api/trackback/id/tr49316008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása