Mi ez?

Egy naprakész, független online utazási magazin, blog, vagy valami hasonló. Ha van aktualitás, azzal foglalkozik, ha nincs, akkor csak utazgat a világban, szebbnél szebb helyeken. Válogat a nemzetközi anyagokból, az itthon megjelent irásokból, refletál rájuk, gyűjti azokat, és saját élményekről is beszámol.

Kattintós

Friss topikok

Egész évben főszezon?

2007.09.20. 09:42 | Utazgató | Szólj hozzá!

Címkék: rendezvény belföld

Akciókkal, kedvezményekkel és zenés programokkal mutatkozott be az I. Főszezon belföldi turisztikai kiállítás és szállásbörze az elmúlt hétvégén.  A Westend Bevásárlóközpont tetőkertjében megnyílt új belföldi turisztikai kiállítás szinte 3 napja alett a teljes hazai kínálatot meg lehetett ismerni.

Egész évben főszezon?

A kiállítás jó volt, többször is hansúlyozták, hogy a kiállítással azt szeretnék elérni, hogy a hazai lakosság minél több szabadidőt töltsön el belföldön, nem titkolva azt a célt, hogy az utazásra, nyaralásra szánt jövedelemnek minél nagyobb részét költsék el itthon és ne külföldön.

Ehhez, talán az egyik legmegfelelőbb marketingeszköz volt a kiállítás. A szeptemberi időpont szokatlan, de így összhangban van azzal hogy a szokásos Utazási Kiállítás melett az év másik felében is legyen egy "kisebb" utazási kiállítás ami döntően Magyarország értékeitre hívja fel a figyelmet. 

"Mivel éppen az a célunk, hogy a szezont meghosszabbítsuk, sőt, egész évre kiterjesszük a belföldi turizmusban, bízunk benne, hogy a látogatók, érdeklődők szívesen fogadják az új utazási kiállítást" - hansúlyozták a szervezők.

A bejegyzés trackback címe:

https://utazgato.blog.hu/api/trackback/id/tr64315937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása